Parcelhuse

Geoforum

Geoforum er det danske forum for geografisk information med medlemmer fra både offentlige og private virksomheder. Geoforum fremmer den samfundsmæssige nytte af geodata

Geoforum har en medlemskreds, som består af omkring 250 virksomheder og organisationer fra både den offentlige og den private sektor samt 350 personlige medlemmer.

Geoforum har siden stiftelsen i 2001 arbejdet med at udbrede kendskabet til og nytten af geodata i samfundet bredt, samt med en lang række af konkrete aktiviteter, som giver medlemmerne viden og netværk.

SDFE bidrager til dette arbejde ved at have flere medarbejdere, som deltager i udvalg i Geoforum. Se hvilke og læs mere om, hvad Geoforum tilbyder ved at besøge hjemmesiden www.geoforum.dk.

Kontakt

brugstedet.dk

Brugstedet.dk

Geoforum driver i samarbejde med SDFE hjemmesiden www.brugstedet.dk, hvor offentlige myndigheder, borgere og private virksomheder kan uploade idéer og beskrivelser af konkrete løsninger og på den måde være med til at sætte fokus på de mange anvendelsesmuligheder, som geodata giver.