Direktion

Kristian Møller, direktør
Uddannet cand.merc.(mat) og direktør i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering siden 1. januar 2016. Fra år 2013 til år 2016 var Kristian Møller direktør i Geodatastyrelsen og inden da bl.a. vicedirektør i Energistyrelsen, kontorchef i Finansministeriet og seniorøkonom i Maxwell Stamp PLC i London.

Anne-Sofie Jensen, vicedirektør
Uddannet cand.scient.pol og vicedirektør i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering siden 1. januar 2016. Fra år 2014 til år 2016 var Anne-Sofie Jensen vicedirektør i Geodatastyrelsen og inden da bl.a. chef for direktionssekretariatet, kontorchef for udvikling af el- og naturgasområdet og administrationschef. Sidstnævnte stillinger alle i Energistyrelsen.

Søren Reeberg Nielsen, vicedirektør
Uddannet landinspektør og vicedirektør i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering siden 1. januar 2016. Fra år 2004 til år 2016 var Søren Reeberg Nielsen vicedirektør i Geodatastyrelsen og inden da bl.a. kontorchef for landkort og kontorchef for Ejendom – strategi og udvikling. Begge disse stillinger også i Geodatastyrelsen.