Job i SDFE

I SDFE er vi ca. 250 medarbejdere, som fagligt spænder bredt: geografer, ingeniører, IT-arkitekter, landinspektører, jurister, økonomer, kartografer og tekniske assistenter, kontor- og IT-uddannede, servicemedarbejdere, studenter mm.

Du får udfordrende opgaver og kommer til at arbejde sammen med kompetente og højt specialiserede kolleger. Vi lægger vægt på at give medarbejderne gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt, først og fremmest gennem spændende og krævende opgaver og projekter, men også gennem kurser og mulighed for at indgå i nye projekter og opgaver.

Vi holder jævnligt ’gå-hjem-møder’, hvor du kan blive klogere på, hvad kollegerne arbejder med. Du kan også gå til fredagsbar, som Personaleforeningen står for, og er du til fysisk aktivitet, kan du deltage i DHL-stafet sammen med kollegerne. I hverdagen kan du deltage på vores bevægelseshold, strække dig til pausegymnastik eller gå til en forebyggende behandling hos en afspændingspædagog. En ergoterapeut vil også komme forbi din plads for at sikre, at arbejdsbord og kontorstol passer til dig.