samtale med kollegaer

Job i SDFE

I SDFE er vi ca. 250 medarbejdere, som fagligt spænder bredt: geografer, ingeniører, IT-arkitekter, landinspektører, jurister, økonomer, kartografer og tekniske assistenter, kontor- og IT-uddannede, servicemedarbejdere, studenter mm.

Du får udfordrende opgaver og kommer til at arbejde sammen med kompetente og højt specialiserede kolleger. Vi lægger vægt på at give medarbejderne gode muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt, først og fremmest gennem spændende og krævende opgaver og projekter, men også gennem kurser og mulighed for at indgå i nye projekter og opgaver.

Vi holder jævnligt ’gå-hjem-møder’, hvor du kan blive klogere på, hvad kollegerne arbejder med. Du kan også gå til fredagsbar, som Personaleforeningen står for, og er du til fysisk aktivitet, kan du deltage i DHL-stafet sammen med kollegerne. I hverdagen kan du deltage på vores bevægelseshold, strække dig til pausegymnastik eller gå til en forebyggende behandling hos en afspændingspædagog. En ergoterapeut vil også komme forbi din plads for at sikre, at arbejdsbord og kontorstol passer til dig.

Ledige jobs i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

Kontakt

Rekruttering

Klik på den stilling, du ønsker at søge. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Vi behandler ikke uopfordrede ansøgninger. Alle ledige stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside. Du er velkommen til at abonnere på ledige stillinger. Du kan tilmelde dig vores jobagent og få besked, når der dukker nye jobmuligheder op.

 

Håndtering af dine persondata når du søger job