Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies
hent-data-kortforsygningen 870 x 200.jpg

Kortforsyningen

Distribution af Styrelsen for Dataforsyning og Effektiviserings geodata foregår hovedsageligt gennem Kortforsyningen. Her kan der ved oprettelse af en brugerprofil tilgås mange datatyper og findes yderligere tekniske oplysninger om de enkelte datasæt og tjenester.

Kortforsyningen udstiller data via en række tjenester, der kombinerer data og funktionalitet, og du kan modtage de mest aktuelle data direkte fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektiviserings server. Her er der således adgang til landsdækkende, aktuelle og ajourførte topografiske og matrikulære data.

Teknikken bag Kortforsyningen gør det nemt at integrere kort og geografiske data med dine egne data og andres data, der hentes direkte fra deres kilder via internettet. Du behøver ikke at investere tid og ressourcer på at integrere store kopier af data i egne systemer.

Kortforsyningen bygger på internationale standarder, så der ikke stilles særlige krav til dine IT-systemer for at tilgå og bruge Styrelsen for Dataforsyning og Effektiviserings geodata.

Kortforsyningen drives af Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering og har sin egen hjemmeside.